Pauline van Gassel
Welkom
Nieuws
Mensendieck
Wie ben ik
Contact
Openingstijden

bolletje

NIEUWS


Nieuwe wetgeving i.v.m. bescherming privacy

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU) en dat de wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) nu niet meer geldt. Als praktijkhouder vind ik het belangrijk dat uw privacy goed is beschermd en wil ik u hierbij laten weten dat ik zorgvuldig met uw gegevens om ga.
Wilt u hierover meer informatie dan adviseer ik u om het aangepaste privacyreglement door te lezen. Hebt u dan nog vragen, dan kunt u altijd bij mij terecht.Master Spiritueel Alchemistisch Therapeut

Op 25 juni heb ik met een aantal groepsgenoten het Master diploma ontvangen.
Een bevestiging van de ontwikkeling waar ik al jaren mee bezig ben want als het goed is blijft een mens zijn leven lang groeien.
Dat is in ieder geval wel mijn streven.
Hiermee verrijk ik mijn leven en hoop ik ook een bijdrage te mogen leveren aan de groei van anderen.

Heb je behoefte aan een persoonlijk consult of wil je meer uitleg over wat een consult inhoudt dan mag je mij altijd mailen via het contactformulier of bellen 06-48151376.Groepsgym op de Geijsterse Hoeve

Sinds kort geef ik een paar keer in de week groepsgym op de Geijsterse Hoeve, een zorgboerderij, die prachtig gelegen is.
De bedoeling hiervan is de gasten die daar komen te activeren want de meeste gasten zijn fysiek niet meer zo actief.
Er wordt gebruik gemaakt van allerlei oefenmateriaal.
Het is hartstikke leuk om te zien hoe actief mensen kunnen worden als ze maar op een leuke manier gestimuleerd worden.
Naast het feit dat men fysiek actief bezig is, bevordert het samen bezig zijn de sociale contacten onderling.

http://www.geijstersehoeve.nl/De tarot als gids in je dagelijks leven

De tarotkaarten zijn een geweldig medium voor persoonlijke groei en inzichten.
Door gebruik te maken van de tarot kaarten, kun je gebeurtenissen in je leven misschien beter gaan begrijpen.

In een klein groepje gaan we met jullie kijken naar de betekenis van de tarotkaarten in je leven. Even stil staan bij jezelf en niet meer bezig met de buitenwereld, maar gaan voelen wat voor jou belangrijk is.

Gun je dat moment van bewustwording en ga samen met ons op ontdekkingstocht naar jezelf. We starten op 22 februari van 20.00 -22.30. 6 bijeenkomsten 1x per 2 weken.

Locatie: praktijk voor oefentherapie Mensendieck en persoonlijke groei, Venrayseweg 31, 5961AC Horst.

Info en opgave: Pauline van Gassel: 06-48151376 en Jasna Lemmen: 06-51934480My Scoliosis Story - Youtube video van GabriellahSchroth Best Practice

 

In oktober 2015 heb ik de Schroth Best Practice cursus, gegeven door dokter Hans-Rudolf Weiss [kleinzoon van grondlegster Katharina Schroth] en fysiotherapeut Jan van de Braak, met goed gevolg afgerond, waardoor ik extra technieken heb geleerd om mensen met een scoliose [of kyfose] nog adequater te kunnen behandelen.

 

 

 

 

 

 

 Mindfulness Based Approach

 

In januari 2016 weer nieuwe kennis en vaardigheden eigen gemaakt. Met Mindfulness wordt een houding aangeleerd van niet-oordelen, acceptatie, mededogen en vriendelijkheid ten opzichte van jezelf, van de situatie en ten opzichte van anderen. Deze houding ligt ten grondslag aan het vertrouwder raken met wat we ervaren, zodat we losser komen van onze automatische reactiepatronen en impulsen. Je zou kunnen zeggen dat met Mindfulness wordt geoefend in het zijn. Dit is een techniek die goed werkt bij mensen met chronische pijn en een positieve invloed heeft op de lichamelijke en geestelijke gezondheid.Medical Kinetics oefengroep

Heb je lichamelijke klachten, wil je graag werken aan je houding en beweging en bewuster met je lichaam leren omgaan?
Meld je dan aan voor Medical Kinetics ! 
1 uur oefenen per week in een kleine groep met intensieve begeleiding door een oefentherapeut Mensendieck en gecertificeerd Medical Kinetics Therapist. 
Voor nadere informatie en opgave : 06-48151376 
Of maak gebruik van het contactformulier